Кравчук, Наталія МиколаївнаГрищенко, І. М.Шевченко, Ольга Володимирівна2014-03-172014-03-172000Кравчук, Н. М. Розробка рецептур солодких страв, напоїв та соусів лікувально-профілактичного призначення / Н. М. Кравчук, І. М. Грищенко, О. В. Шевченко // Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі : збірник наукових праць. – 2000. – № 2. – С. 206–212.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13147Розроблено рецептури солодких страв та напоїв лікувально- профілактично призначення на основі біологічно активної добавки вітапектин. Invented recipe of sweet dishes and drinks for medical and prophylactically usage based on biologically active ingredient vitapectin.uk-UKпектинpectinантиоксиданткафедра технології харчування та ресторанного бізнесуantioxidantхарчова добавкаdietary supplementвітапектинvitapectinРозробка рецептур солодких страв, напоїв та соусів лікувально-профілактичного призначенняArticle