Ворочек, Дар’я Володимирівна2021-09-172021-09-172021Ворочек, Д. В. Удосконалення технології фруктової пастили функціонального спрямування та впровадження її в проекті кондитерського цеху у м. Трускавець Львівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дар’я Володимирівна Ворочек ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2021. – 145 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35345otherфруктова пастиласливове пюренасіння льонунасіння чіанасіння кіноасорбційні влaстивостідеревaтогрaфічні хaрaктеристикихарчова цінністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення технології фруктової пастили функціонального спрямування та впровадження її в проекті кондитерського цеху у м. Трускавець Львівської областіOther