Наближення узагальненими сумами Зигмунда періодичних функцій класів - Островська, Ольга Володимирівна (My University, 1998)
В роботі встановлені асимптотичні оцінки для верхніх меж відхилень узагальнених сум Зигмунда на класах,у випадку швидко спадної функції. In the paper we establish eaymptotic estimates for upper bounds of deviations of generalized Zygmund sums on the classes in the case of rapidly decreasing function .
Keywords: асимптотичні оцінки; класи функцій; верхні межі відхилень; asymptotic estimates; function classes; upper bounds of deviations; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.