Дорохович, Вікторія ВіталіївнаКостенко (Яременко), Оксана Михайлівна2013-03-182013-03-182006Дорохович, В. В. Лактитол – цукрозамінник нового покоління: можливість та доцільність його використання у процесі виробництва борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович, О. М. Яременко // Наукові дослідження – теорія та експеримент : матер. Другої міжнар. наук.-практ. конф., Полтава. – 2006. – Т. 6. – С. 31-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6850Досліджено фізико-хімічні показники лактитолу та його вплив на клейковинний комплекс. We researched physicochemical parameters of lactitol and it’s influence on the complex of gluten.uk-UKлактитолклейковинний комплексякість виробівlactitolcomplex of glutenquality of productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЛактитол – цукрозамінник нового покоління: можливість та доцільність його використання у процесі виробництва борошняних кондитерських виробівArticle