Лактитол – цукрозамінник нового покоління: можливість та доцільність його використання у процесі виробництва борошняних кондитерських виробів - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна (My University, 2006)
Досліджено фізико-хімічні показники лактитолу та його вплив на клейковинний комплекс. We researched physicochemical parameters of lactitol and it’s influence on the complex of gluten.
Keywords: лактитол; клейковинний комплекс; якість виробів; lactitol; complex of gluten; quality of products; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів