Методичні підходи до аналізу грошових потоків - Багацька, Катерина Володимирівна (My University, 2012)
У статті сформовані значення і завдання аналізу грошових потоків та запропоновані методичні рекомендації щодо оцінки чистого операційного грошового потоку.

The article forms the sense and main tasks of a cash-flow analysis and proposes the methodical approaches to the CFO evaluation.
Keywords: фінансовий стан; financial condition; грошовий потік; cash flow; прибуток; рух коштів; операційна діяльність; profit; кафедра фінансів