Черненко, Віктор ЮрійовичПисарєв, Максим ГригоровичБут, Сергій Анатолійович2023-12-082023-12-082023Черненко, В. Ю. Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі, кафедра технології консервування / В. Ю. Черненко, М. Г. Писарєв, С. А. Бут // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. – Харків, 2023. – С. 67https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41732Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі. Making semi -finished products from young potatoes.otherкартоплякрохмальтемпературакафедра технології консервуванняpotatoesstarchtemperatureВиготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі, кафедра технології консервуванняThesis