Задояна, ІринаПрибильський, Віталій Леонідович2016-06-102016-06-102008Задояна, І. О. Дослідження та удосконалення технології ферментованих напоїв / І. О. Задояна, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 193.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23512Актуальним є удосконалення технології ферментованих напоїв на основі меду. Такі напої відомі ще здавніх часів і зараз розповсюдженні серед населеня, і готуються в домашніх умовах. можливість їх промислового виробництва мало досліджена. Головною метою проведених досліджень бул визначення впливу хмелю на показники бродіння медового сусла та підвищення температури бродіння з 14…15 до 30°С для виготовлення медового ферментованого напою.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваферментаціянапоїудосконаленнятехнологіямедферментациянапиткиусовершенствованиетехнологияfermentationbeveragesimproving technologyhoneyДослідження та удосконалення технології ферментованих напоївThesis