Вержанська, Марія Сергіївна2021-05-132021-05-132020Вержанська, М. С. Удосконалення системи управління безпечністю пластівців кукурудзяних натуральних «Start» для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Сергіївна Вержанська ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 139 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33945сухі сніданкихарчові концентратипластівці кукурудзяні натуральніекструзійна технологіясистема НАССРвиробництвопідприємствосхемаобладнаннякафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю пластівців кукурудзяних натуральних «Start» для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»