Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаМиколів, Іван Михайлович2021-06-222021-06-222020Федоренко, Т. Застосування дозувального обладнання в технологіях збагачених харчових продуктів / Т. Федоренко, І. Миколів // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 77–79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34586Наведено переваги та недоліки застосування різних типів дозувального обладнання в технологіях збагачених харчових продуктів.дозаториоздоровчі продуктикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології оздоровчих продуктівЗастосування дозувального обладнання в технологіях збагачених харчових продуктівThesis