Система для багатокомпонентного аналізу якості сільськ-господарської продукції, кормів і сировини - Гуцало, Інна Володимирівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна (My University, 2020)
У роботі проведено аналіз сучасних методів вимірювання основних компонентів, що характеризують якість сільськогосподарської продукції, сировини і продовольства з використанням сучасної інструментальної бази приладів і засобів контролю на основі методу інфрачервоної (ІЧ) спектроскопії. The paper analyzes modern methods of measuring the main components that characterize the quality of agricultural products, raw materials and food using a modern instrumental base of devices and control tools based on the method of infrared (IR) spectroscopy.
Keywords: кафедра фізики та професійної безпеки; Фур'є-перетворення; якість сільськогосподарської продукції; метод інфрачервоної (ІЧ) спектроскопії; Fourier transformation; quality of agricultural products; method of infrared (IR) spectroscopy