Гуцало, Інна ВолодимирівнаЛітвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна2023-04-112023-04-112020Гуцало, І. В. Система для багатокомпонентного аналізу якості сільськогосподарської продукції, кормів і сировини / І. В. Гуцало, С. І. Літвинчук // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості : Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція молодих вчених та студентів, 18-19 листопада 2020 р., м. Хмельницький. – Хмельницький : Хмельницький національний університет, 2020. – С. 151-152https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40022У роботі проведено аналіз сучасних методів вимірювання основних компонентів, що характеризують якість сільськогосподарської продукції, сировини і продовольства з використанням сучасної інструментальної бази приладів і засобів контролю на основі методу інфрачервоної (ІЧ) спектроскопії. The paper analyzes modern methods of measuring the main components that characterize the quality of agricultural products, raw materials and food using a modern instrumental base of devices and control tools based on the method of infrared (IR) spectroscopy.otherкафедра фізики та професійної безпекиФур'є-перетворенняякість сільськогосподарської продукціїметод інфрачервоної (ІЧ) спектроскопіїFourier transformationquality of agricultural productsmethod of infrared (IR) spectroscopyСистема для багатокомпонентного аналізу якості сільськ-господарської продукції, кормів і сировиниThesis