Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі - Національний університет харчових технологій (My University, 2021)
Видання містить матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі». Розглянуто готельна і ресторанна сфера – інновації та тренд; інноваційні технології ресторанної і аюрведичної продукції; інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери. Розраховано на фахівців і дослідників, які пов‘язані з означеними проблемами у готельно-ресторанному бізнесі.
Keywords: якість харчових продуктів; готельна сфера; ресторанна сфера; розвиток туризму; інновації (готельно-ресторанний комплекс); оздоровче харчування; аюрведичне харчування; безпека харчових продуктів; food quality; hotel industry; restaurant industry; tourism development; innovations (bakery production); ayurvedic products