Національний університет харчових технологій2021-12-242021-12-242021Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021. – 269 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36830Видання містить матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі». Розглянуто готельна і ресторанна сфера – інновації та тренд; інноваційні технології ресторанної і аюрведичної продукції; інноваційні напрями та форми розвитку туристичної сфери. Розраховано на фахівців і дослідників, які пов‘язані з означеними проблемами у готельно-ресторанному бізнесі.otherякість харчових продуктівготельна сфераресторанна сферарозвиток туризмуінноваційні технологіїпродукція оздоровчого спрямуванняпродукція аюрведичного спрямуваннябезпека харчових продуктівfood qualityhotel industryrestaurant industrytourism developmentinnovative technologieshealth productsayurvedic productsfood safetyІнноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесіBook