Дерій, Олена ІванівнаМелетьєв, Анатолій ЄвгеновичБондар, Микола ВасильовичЗахарченко, Світлана Анатоліївна2012-12-042012-12-042011Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння / О. І. Дерій, А. Є. Мелетьєв, М. В. Бондар, С. А. Захарченко // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 12. - С. 56-57.УДК 663.41https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3998Досліджено вплив заміни частки солоду патокою мальтозною на технологію високогустинного пивоваріння, а саме на процеси зброджування, накопичення побічних продуктів та якісні показники кондиційованого пива.uk-UKмальтозна патокависокогустинне пивоварінняступінь зброджуваннявищі спиртимальтозная патокавысокоплотное пивоварениестепень сбраживаниядиацетилвысшие спиртыmaltose syrupHigh-GravBrewingitydegree of fermentationdiatsetylкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗастосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоварінняArticle