Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння - Дерій, Олена Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Бондар, Микола Васильович; Захарченко, Світлана Анатоліївна (My University, 2011)
Досліджено вплив заміни частки солоду патокою мальтозною на технологію високогустинного пивоваріння, а саме на процеси зброджування, накопичення побічних продуктів та якісні показники кондиційованого пива.
Keywords: мальтозна патока; високогустинне пивоваріння; ступінь зброджування; вищі спирти; мальтозная патока; высокоплотное пивоварение; степень сбраживания; диацетил; высшие спирты; maltose syrup; High-GravBrewingity; degree of fermentation; diatsetyl; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства