Національний університет харчових технологій2023-09-192023-09-192022Харчова промисловість : науковий журнал / Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2022. – № 31-32. – 116 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41076Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хіміч-них, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисло-вості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Results of research and development opera-tions on technology of foodstuff, chemical, bio-chemical, microbiological processes, devices, the equipment, automation of food productions and economy of the food industry are provided. The journal was designed for scientists, engi-neers and technical personnel of the food industry.otherсировинаматеріалипроцеси харчових виробництвпроектуваннятехнологіяraw materialsfood productionprocessestechnologydesignХарчова промисловість №31-32Book