Жестерева, Наталія АнатоліївнаЗоткіна, Лариса ВасилівнаМарценюк, Людмила СтепанівнаДубовий, В. К.2013-04-172013-04-172004Жестерева, Н. А. Інтенсифікація процесів харчової технології за допомогою використання ефекту радіаційного гомеозису / Н. А. Жестерева, Л. В. Зоткіна, Л. С. Марценюк, В. К. Дубовий // Харчова промисловість. - К. : НУХТ, 2004. - Вип. 3. – С. 128-130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7534Проаналізовано сучасні погляди на енерго-інформаційний обмін у природі. Досліджено вплив малих доз радіації на життєздатність зерен пшениці і активність хлібопекарських дріжджів. The modern views on energy informational exchange in nature were analized. The effect of low-dose radiation on the viability of wheat and activity of baker's yeast.otherнейтронигормезисрадіаціяneutronshormesisradiationкафедра процесів і апаратів харчових виробництвІнтенсицікація процесів харчової технології за допомогою використання ефекту радіаційного гормезисуArticle