Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м’яса курятини - Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2012)
У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості подрібнення червоного м’яса курятини, відповідно до принципів кваліметрії. In article it is provided a technique of a complex quantitative assessment of quality of crushing of red meat of chicken meat, according to qualimetric principles.
Keywords: комплексна кількісна оцінка; complex quantitative assessment; м’ясо курятини; chicken meat; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції