Професійна мова – мова кольорова! - Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2007)
У статті розглядається роль кольору у створенні робочого настрою в студентському середовищі. Особливу увагу приділено колористичному вирішенню інтер'єру навчальної аудиторії, де відбуваються лекційні та практичні заняття з української мови за професійним спрямуванням та використанню кольорової символіки у роботі з основними мовними питаннями. This paper examines the role of color in creating a working mood among the students. Particular attention is paid to solving coloristic interior classrooms where there are lectures and workshops with Ukrainian language for professional purposes and using colored symbols in the language of the main issues.
Keywords: колірні рішення; національна символіка; навчальна аудиторія; national symbols; classroom; color solutions; кафедра гуманітарних дисциплін