Основні тенденції розвитку та тренди ринку упаковки харчових продуктів - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2022)
Визначено основні тренди на ринку упаковки для харчових продуктів. Акцентовано увагу на екологічності та пріоритетах створення міні-упаковки, а також самонагріваючої та само охолоджувальної упаковки. Розглянуто тенденції універсалізації упаковки для різних каналів збуту. The main trends in the food packaging market have been identified. Attention is focused on environmental friendliness and the priorities of creating mini-packaging, as well as self-heating and self-cooling packaging. The trends of packaging universalization for various sales channels are considered.
Keywords: кафедра маркетингу; ринок упаковки; екологічність; споживча поведінка; індивідуалізація та сімейне споживання; тенденція універсалізації; packaging market; environmental friendliness; consumer behavior; individualization and family consumption; trend of universalization