Страшинська, Лариса Володимирівна2023-06-212023-06-212022Страшинська, Л. В. Основні тенденції розвитку та тренди ринку упаковки харчових продуктів / Л. В. Страшинська // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-практичної конференції23–24 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ,2022. – С. 28–30https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40876Визначено основні тренди на ринку упаковки для харчових продуктів. Акцентовано увагу на екологічності та пріоритетах створення міні-упаковки, а також самонагріваючої та само охолоджувальної упаковки. Розглянуто тенденції універсалізації упаковки для різних каналів збуту. The main trends in the food packaging market have been identified. Attention is focused on environmental friendliness and the priorities of creating mini-packaging, as well as self-heating and self-cooling packaging. The trends of packaging universalization for various sales channels are considered.otherкафедра маркетингуринок упаковкиекологічністьспоживча поведінкаіндивідуалізація та сімейне споживаннятенденція універсалізаціїpackaging marketenvironmental friendlinessconsumer behaviorindividualization and family consumptiontrend of universalizationОсновні тенденції розвитку та тренди ринку упаковки харчових продуктівThesis