Сухе охмелення в технології пива - Мучич, Тетяна Валентинівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Куц, Анатолий Михайлович (My University, 2022)
Хміль – один з основних і незамінних видів сировини для виробництва пива. Завдяки наявності специфічних речовин яких немає жодна інша рослинна, він надає пиву приємного гіркого смаку і хмелевого аромат, поліпшує піноутворення та піностійкість напою і підвищує його біологічну стійкість

Hops are one of the main and indispensable raw materials for beer production. Due to the presence of specific substances that are not found in any other plant, it gives beer a pleasant bitter taste and hop aroma, improves foaming and foam resistance of the drink and increases its biological stability
Keywords: пиво; хміль; смак; аромат; охмелення; технологія; beer; hops; taste; aroma; hopping; technology; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства