Мучич, Тетяна ВалентинівнаМукоїд, Роман МиколайовичКуц, Анатолий Михайлович2024-10-142024-10-142022Мучич, Т. Сухе охмелення в технології пива / Т. Мучич, Р. Мукоїд, А. Куц // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 149.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44996Хміль – один з основних і незамінних видів сировини для виробництва пива. Завдяки наявності специфічних речовин яких немає жодна інша рослинна, він надає пиву приємного гіркого смаку і хмелевого аромат, поліпшує піноутворення та піностійкість напою і підвищує його біологічну стійкістьHops are one of the main and indispensable raw materials for beer production. Due to the presence of specific substances that are not found in any other plant, it gives beer a pleasant bitter taste and hop aroma, improves foaming and foam resistance of the drink and increases its biological stabilityukпивохмільсмакароматохмеленнятехнологіяbeerhopstastearomahoppingtechnologyкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСухе охмелення в технології пиваThesishttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484https://orcid.org/0000-0002-0207-7613