Бабич, Катерина Миколаївна2023-05-102023-05-102023Бабич, К. М. Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Дубно потужністю 12,0 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки свиней в шкурі : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Бабич Катерина Миколаївна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2023. – 103 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40636otherбаранинасвинім'ясообладнанняпереробкаяловичинаlambpigsmeatequipmentprocessingbeefкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОрганізація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Дубно потужністю 12,0 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки свиней в шкуріOther