Удосконалення барабанної сушарки для сушіння насіння соняшнику - Горобінська, Т. С.; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2014)
Наведені напрямки удосконалення конструкції барабанної сушарки для сушіння насіння соняшнику. Presented directions of improving the design of drum dryer for drying of sunflower seeds.
Keywords: барабанна сушарка; насіння соняшнику; drum dryer; sunflower seeds; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування