Застосування карти емпатії для визначення профілю споживачів ІТ-стартапу - Данкеєва, Оксана Миколаївна; Попович, Валентин Мар’янович (My University, 2023)
Тези-доповіді присвячено побудові та визначенню профілю споживачів онлайн додатку стартап-проєкту. Технологічний розвиток вимушує бізнес існувати в цифровому світі. IT-продукти в мінливому середовищі стають обов'язковою складовою бізнесу. Оскільки споживачі «живуть» в онлайні, бізнес шукає можливості задовольняти їх потреби забезпечуючи новими технологічними продуктами.
Keywords: кафедра маркетингу; стартап; карта емпатії; споживачі; туристичний бізнес; культурно-історична спадщина; startup; empathy map; consumers; tourism business cultural and historical heritage