Psychological Aspects of Case Study with Interactive Approach - Kalna-Dubiniuk, Tatiana; Shapoval, Elena; Bozhuk, Tetіana; Konnova, Lyubov (My University, 2017)
The paper pays considerable attention to the definition of the main vectors of the psychological impact of case study on the results of the student's educational process. The basic directions of distribution of use case study at teaching process of economic courses at the Universities of Ukraine are grounded. В статті приділяється суттєва увага визначенню основних векторів психологічного впливу case study на результати навчального процесу студентів. Обґрунтовані основні напрями поширення використання case study при викладанні дисциплін економічного напряму. В статті приділяється суттєва увага визначенню основних векторів психологічного впливу case study на результати навчального процесу студентів. Обґрунтовані основні напрями поширення використання case study при викладанні дисциплін економічного напряму.
Keywords: case study; interactive teaching methods; psychological impact; інтерактивні методи навчання; психологічний вплив; кафедра економіки праці та менеджменту; кафедра маркетингу