Матвєєв, Володимир ВолодимировичПоляков, Олександр Максимович2012-11-072012-11-072007Матвєєв, В. В. Підвищення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в умовах вступу України до СОТ / В. В. Матвєєв, О. М. Поляков // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст. : 73-ї наук. конф. мол. уч., аспір. і студ., 23-24 квітня 2007. - Ч. 1. - С. 70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3561Досліджено взаємозв'язок понять «конкурентоспроможність підприємства» і «конкурентних переваг». Розглянуто український ринок вина після вступу до СОТ. Investigated interconnection terms «competitive enterprise» and «competitive advantage». Considered Ukrainian wine market after WTO accession.otherконкурентоспроможністьконкурентні перевагипідприємствовиноробна галузьСОТcompetitivenesscompetitive advantageenterprisewine industryWTOкафедра економіки праці та менеджментуПідвищення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в умовах вступу України до СОТThesis