Заєць, Юлія ОлександрівнаОніщенко, Руслан ОлексійовичКорж, Тамара Володимирівна2024-05-012024-05-012023Заєць, Ю. Аспекти властивостей житньо-пшеничної борошняної суміші жорнового помелу / Ю. Заєць, Р. Оніщенко, Т. Корж // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 175.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43005Використання різних видів борошна і складання борошняних сумішей дозволяє вирішити ряд проблемних питань харчування та якості продукції. Цільнозернове жорнове борошно має вищу харчову цінність, оскільки воно містить важливі нутрієнти периферійних частин зернівки. Тому актуальними є дослідження поведінки білкового та вуглеводного комплексів в таких жорнових сумішахThe use of different types of flour and the composition of flour mixtures allows solving a number of problematic issues of nutrition and product quality. Whole grain millet flour has a higher nutritional value because it contains important nutrients from the peripheral parts of the grain. Therefore, studies of the behavior of protein and carbohydrate complexes in such grinding mixtures are relevantukборошноflourборошняні сумішіflour mixturesхарчова цінністьnutritional valueкафедра технології зберігання і переробки зернаАспекти властивостей житньо-пшеничної борошняної суміші жорнового помелуThesis