Методичні рекомендації для уніфікації підготовки електронних версій авторських оригіналів рукописів - Шутюк, Віталій Володимирович (НУХТ, 2006)
Пропоновані методичні рекомендації призначені для уніфікації підготовки електронних версій авторських оригіналів рукописів наукової, навчальної та навчально-методичної літератури (НМЛ), що видається в НУХТ, у текстовому редакторі Microsoft Word. Дотримання рекомендацій з використання в межах університету відповідних стилів, особливостей вживання символів, настройки редактора формул Microsoft Equation 3.0 та виконання рисунків значно зменшить час підготовки видань до друку. The proposed guidelines are designed to unify preparing electronic versions of original manuscripts copyright research, training and educational materials (NML), which is produced in our library, the word processor Microsoft Word. Compliance with recommendations for use within the University of respective styles, features the use of characters, settings, Equation Editor Microsoft Equation 3.0 and performance figures will greatly reduce the time of preparation of publications for printing.
Keywords: література; електронна версія; Microsoft Word; підготовка до друку; literature; electronic version; Microsoft Word; prepress; кафедра технології консервування