Методичні засади координації роботи підсистем складного технологічного комплексу - Заєць, Наталія Анатоліївна (My University, 2017)
Розроблена структура системи координації роботи підсистем складного технологічного комплексу забезпечує виконання принципу рекурсивності, оскільки система управління окремою частиною системи повністю відповідає принципам побудови всієї системи. The developed structure of the system for coordinating the work of the subsystems of a complex technological complex provides the implementation of the basis of recursiveness, since the control system of a separate part of the system totally coincides to the basis of building the whole system.
Keywords: технологічний комплекс; координація; technological complex; coordination; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка