Аналіз методик визначення інуліну харчових продуктах - Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Точкова, Оксана Василівна (My University, 2017)
В роботі наведено результати досліджень кількісних методів визначення полісахаридів. Представлені основні аналітичні методи визначення інуліну в бульбах топінамбура, біологічно активних добавках та інуліновмісних продуктах, проведений аналіз та дана порівняльна характеристика.
Keywords: інулін; топінамбур; кафедра технології консервування