Шпіліна, Вероніка ОлександрівнаШульга (Замура), Світлана Анатоліївна2024-10-012024-10-012024Шпіліна, В. Характеристика видів сировини для виробництва цукру та полісахаридів / В. Шпіліна, С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч.1. – С. 165https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44927Сировина для виробництва цукру та полісахаридів відіграє ключову роль у харчовій промисловості. Характетистика різних видів даної сировини дозволить нам глибше зрозуміти їхнє значення, використання та вплив на здоров’я людини. Для дослідження різних видів та властивостей сировини для виробництва кристалічного цукру та полісахаридів (пектину, крохмалю) використано систематичний підхід, який базується на огляді сучасної літератури.Raw materials for the production of sugar and polysaccharides play a key role in the food industry. The characteristics of different types of this raw material will allow us to better understand their meaning, use and impact on human health. A systematic approach based on a review of modern literature was used to study various types and properties of raw materials for the production of crystalline sugar and polysaccharides (pectin, starch).ukцукоркрохмальпектинsugarstarchpectinкафедра технології цукру і підготовки водиХарактеристика видів сировини для виробництва цукру та полісахаридівThesishttps://orcid.org/0000-0002-1774-6031