Скакалка, як засіб підвищення рівня фізичної підготовки студентів - Данилюк, Валерій Михайлович; Долиніна, Мила Милківна (My University, 2013)
У статті розглядається вплив скакалки на розвиток фізичних якостей, рухових умінь і навиків в процесі виконання загальнорозвиваючих вправ. In article influence of a skipping rope on development of physical qualities, motive skills in the course of performance of сconditionings exercises is considered.
Keywords: скакалка; кафедра фізичного виховання; skipping rope