Трансформація маркетинг-міксу матеріальної сфери та сфери послуг в умовах сучасності - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2022)
Розглядаються зміни в окремих елементах моделей маркетинг-міксу в сфері послуг та в сфері матеріального виробництва. Changes in individual elements of marketing mix models in the service sector and in the material production sector are considered.
Keywords: маркетинг-мікс; маркетинг послуг; маркетинг галузей та сфер; marketing mix; marketing services; marketing of industries and spheres; кафедра маркетингу