Дробот, Віра ІванівнаІгнатченко, Д. Ю.Прокопенко, Алла ДмитрівнаКовалевська, Єлизавета Іванівна2012-04-262012-04-262012Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту / В. І. Дробот, Д. Ю. Ігнатченко, Є. І. Ковалевська, А. Д. Прокопенко // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 24. - С. 60-62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1016Досліджено структурно-механічні властивості емульсій для заварних пряників з використанням житньо-солодового екстракту.The structural and mechanical properties of emulsions for custard cakes with rye-malt extract.otherемульсіїemulsionsструктурно-механічні властивостіреологічні кривів’язкістьгранична напруга зсувужитньо-солодовий екстрактвологістьтемпература емульсіїтиксотропіяstructural and mechanical propertiesrheological curvesviscosityboundary shear stressryemalt extractmoisturetemperature emulsion tyksotropiyaкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту