Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту - Дробот, Віра Іванівна; Ігнатченко, Д. Ю.; Прокопенко, Алла Дмитрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна (My University, 2012)
Досліджено структурно-механічні властивості емульсій для заварних пряників з використанням житньо-солодового екстракту.

The structural and mechanical properties of emulsions for custard cakes with rye-malt extract.
Keywords: емульсії; emulsions; структурно-механічні властивості; реологічні криві; в’язкість; гранична напруга зсуву; житньо-солодовий екстракт; вологість; температура емульсії; тиксотропія; structural and mechanical properties; rheological curves; viscosity; boundary shear stress; rye; malt extract; moisture; temperature emulsion tyksotropiya; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів