Чернюшок, Ольга АнатоліївнаПасічний, Василь МиколайовичБірюк, Юлія Вікторівна2023-01-302023-01-302020Чернюшок, О. А. Використання молочних білків в технології м’ясних продуктів / О. А. Чернюшок, В. М. Пасічний, Ю. В. Бірюк // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 24 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 139–140https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38944Раціональне харчування забезпечує нормальний ріст та розвиток організму. Білок вважається незамінною частиною їжі та основою життя, є джерелом незамінних амінокислот, які не синтезуються в організмі. Rational nutrition ensures normal growth and development of the body. Protein is considered an indispensable part of food and the basis of life, it is a source of essential amino acids that cannot be synthesized in the body.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнапівфабрикатираціональне харчуванням’ясні продуктибілки молоканезамінні кислотиказеїнсироваткові білкиковбасні виробиsemi-finished productsrational nutritionmeat productsmilk proteinsessential aminoacidscaseinserum proteinssausage productsВикористання молочних білків в технології м’ясних продуктівThesis