Планування зміни типу економічного розвитку підприємств харчової промисловості з урахуванням впливу конкурентного середовища - Кулинич, Юрій Михайлович (My University, 2014)
В умовах обмеженості ресурсів все більше підприємств ставлять за ціль перехід на інтенсивний тип економічного розвитку. Процес формування інтенсивного типу розвитку є досить складним і багатогранним, оскільки залежить від ряду факторів. In the context of limited resources, more and more companies putting on a target transition intensive type of economic development. The formation of intensive type development is a very complex and multifaceted, as it depends on several factors.
Keywords: підприємства; економічний розвиток; харчова промисловість; enterprises; economic development; food industry; кафедра фінансів