Запорожан, Алла ЛеонідівнаЦирульнікова, Віта ВалентинівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2024-06-202024-06-202024Запорожан, А. Доцільність та перспективність удосконалення технології збивних кондитерських виробів / А. Запорожан, В. Цирульнікова, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 307.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43550У тезах розглянуто питання використання аквафаби у технологіях збивних кондитерських виробів традиційної консистенції – ніжного суфле, з поліпшеним рецептурним і нутрієнтним складомThe theses deals with the issue of using aquafaba in the technology of whipped confectionery products of traditional consistency – delicate souffle, with an improved recipe and nutrient compositionukзбивні кондитерські виробиаквафабасуфлеwhipped confectionery productsaquafabasouffleкафедра готельно-ресторанної справиДоцільність та перспективність удосконалення технології збивних кондитерських виробівThesishttps://orcid.org/0000-0003-1531-5016https://orcid.org/0000-0001-9383-1898