Арлачова, Марина ІгорівнаПодобій, Олена Валеріївна2024-03-052024-03-052020Арлачова, М. Перспективи використання сублімованої рослинної сировини у складі дієтичних добавок / М. Арлачова, О. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 2. – С. 272https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41975ukкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівсублімаціярослинна сировинадієтична добавкаsublimationplant materialdietary supplementПерспективи використання сублімованої рослинної сировини у складі дієтичних добавокThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811