Чернюшок, Ольга АнатоліївнаРожко, Олександра Юріївна2018-11-302018-11-302018Чернюшок, О. А. Дослідження фізико-хімічних показників січених напівфабрикатів з використанням демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та Mg / О. А. Чернюшок, О. Ю. Рожко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : VII міжнародна науково-технічна конференція, 6-7 листопада 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 191-193.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28562Об’єктом досліджень було обрано фізико-хімічні показники розроблених модельних фаршів напівфабрикатів та готової продукції. Для дослідження фізико-хімічних показників використовували загальноприйняті методики: визначення вмісту вологи, визначення рН, визначення вологозв’язуючої здатності фаршів та готових виробів, визначення пластичності фаршу, визначення вмісту мінеральних речовин, а також дослідження виходу продукції. The object of research was selected physical and chemical characteristics of developed model semi-products and finished products. For the study of physico-chemical parameters, common methods were used: determination of moisture content, determination of pH, determination of the moisture-making.молочна сироваткаmilk wheyмагнійmagnesiumманганмарганецьmanganeseнапівфабрикатиsemi-finished productsм'ясоmeatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження фізико-хімічних показників січених напівфабрикатів з використанням демінералізованої молочної сироватки збагаченої Mn та MgThesis