Кравчук, Наталія МиколаївнаМуха, Інна Юріївна2015-04-032015-04-032015Кравчук, Н. М. Сенсорні дисплеї меню в закладах ресторанного господарства / Н. М. Кравчук, І. Ю. Муха // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 258-259.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20042Ресторан в готелі - це свого роду маленька держава на території гостинності. Інноваційні технології не стоять на місці і вже нікого не здивуєш яскравими галогенними вивісками, смарт телевізорами або бездротовим доступом до інтернету в ресторані. Подорожуючих зі всього світу не так легко вразити, завоювати їхню прихильність та утримати. Сучасний ресторан в готелі високого рівня комфорту повинен вирізнятися не лише вишуканими стравами, затишною атмосферою та бездоганним сервісом, але й мати своє унікальне «обличчя». Тому з’явилася новинка в індустрії гостинності - сенсорні дисплеї меню e-MenuBoard. The restaurant at the hotel - a kind of small state on the territory of hospitality. Innovative technology is not standing still and no one is surprised bright halogen signs, smart TVs and wireless internet access in the restaurant. Traveling around the world is not so easy to impress, to win their favor and keep. Modern restaurant in the hotel a high level of comfort should stand out not only delicious dishes, cozy atmosphere and impeccable service, but also have their unique "face". Therefore, there was novelty in the hospitality industry - touch screen menu e-MenuBoard.otherготеліінноваційні технологіїресторанhotelrestaurantinnovative technologiesкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуСенсорні дисплеї меню в закладах ресторанного господарстваOther