Бондарєва, ВікторіяМанк, Валерій ВеніаміновичМірошников, Олег Миколайович2014-07-172014-07-172014Бондарева, В. Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей / Вікторія Бондарева, Валерій Манк, Олег Мірошников // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 528-529.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16216Використання ефірних олій дозволяє зменшити кількість хімічних консервантів у косметичних засобах. Использование эфирных масел позволяет уменьшить количество химических консервантов в косметических средствах. The use of essential oils can reduce the amount of chemical preservatives in cosmetic products.uk-UKефірна олія грінделіїконсервуючі властивостіефірна олія трояндиконсервирующие свойстваэфирное масло розыэфирное масло гринделииessential oil hrindeliyipreservative propertiesessential oil of roseкафедра харчової хіміїкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівЗастосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостейThesis