Економічна теорія. Курс лекцій - Салатюк, Ніна Миколаївна; Шевченко, Олена (My University, 2010)
У центрі уваги дисципліни - форми суспільного виробництва, економічні системи, економічне зростання, власність, ринок, попит і пропозиція, конкуренція, державне регулювання, циклічні коливання, підприємництво та ін.
Keywords: економічна теорія; economic theory; кафедра економічної теорії