Риба білого амура як промислова сировина - Цигоняко, Анна М.; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2014)
Концепція державної політики в галузі харчування населення України передбачає доступність харчових продуктів в достатній кількості і в широкому асортименті для всіх верств населення. Одним з цінних продуктів харчування та джерелом тваринного білка є риба та рибопродукти. The concept of public policy in the field of nutrition Ukraine provides for the availability of food in sufficient quantities and in a wide range for all segments of the population. One of food and source of animal protein are fish and fish products.
Keywords: державна політика; public policy; харчові продукти; foods; риба; fish; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції