Цигоняко, Анна М.Коваль, Ольга Андріївна2014-12-032014-12-032014Цигоняко, А. Риба білого амура як промислова сировина / Цигоняко Анна, Коваль Ольга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 465–466.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18987Концепція державної політики в галузі харчування населення України передбачає доступність харчових продуктів в достатній кількості і в широкому асортименті для всіх верств населення. Одним з цінних продуктів харчування та джерелом тваринного білка є риба та рибопродукти. The concept of public policy in the field of nutrition Ukraine provides for the availability of food in sufficient quantities and in a wide range for all segments of the population. One of food and source of animal protein are fish and fish products.uk-UKдержавна політикаpublic policyхарчові продуктиfoodsрибаfishкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРиба білого амура як промислова сировинаOther