Особливості проведення занять з фізичного виховання зі студентами у закладах вищої освіти - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2020)
У статті розглядається організація фізичного виховання у закладах вищої освіти, проблеми пов’язані з недостатньою кількістю годин із фізичного виховання для розв’язання завдань оздоровлення, погіршенням стану здоров’я та рівня фізичної підготовленості, заниженою мотивацією до занять фізичним вихованням студентів. Освоєння цінностей фізичної культури дає можливість молодій людині розуміти складність життя, формувати фізичний та духовний потенціал.Дослідження літератури дозволило встановити, про проблему збільшення рухової активності студентів за допомогою впровадження інноваційних технологій і методів до проведення занять з фізичного виховання в навчальний процес. Фізичне виховання має велике значення для досягнення цілей в майбутній професійній діяльності.
Keywords: рухлива активність; заклади вищої освіти; activeactivity; highereducation; кафедра фізичного виховання