Землинська, Марія ДмитрівнаСамбурський, Федір ГавриловичМахинько, Валерій Миколайович2017-11-092017-11-092017Землинська, М. Д. Показники хлібної крихти як сировини для сухарних брикетів / М. Д. Землинська, Ф. Г. Самбурський, В. М. Махинько // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : Матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 13 вересня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 49–50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26127Представлено результати вивчення фізичних характеристик хлібної крихти, яка може бути використана у технології сухарних брикетів. Одержані результати вказують на можливість виготовлення сухарних брикетів на існуючому харчоконцентратному та фармацевтичному обладнанні без суттєвих змін у технологічних режимах. The results of studying the physical characteristics of bread crumb that can be used in the technology of briquettes are presented. The obtained results indicate the possibility of making briquettes on the existing food concentrates and pharmaceutical equipment without significant changes in technological regimes.uk-UKхлібкрихтаякістьпоказникибрикетcrumbbreadqualityindicatorsbriquetteкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПоказники хлібної крихти як сировини для сухарних брикетівOther