Богатирьова, Елизавета Валеріївна2021-09-172021-09-172021Богатирьова, Е. В. Дослідження впливу кукурудзяного та тапіокового крохмалю на якісні показники тіста та низькобілкового печива : кваліфікаційна робота... магістра : 181 Харчові технології / Елизавета Валеріївна Богатирьова ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2021. – 120 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35309кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівнизькобілкове печивоКМЦкарбоксиметилцеллюлозакамедь ксантанамальтодекстринструктуроутворювачфенілкетонуріяфенілаланінструктуроутворенняфлоу-пакДослідження впливу кукурудзяного та тапіокового крохмалю на якісні показники тіста та низькобілкового печиваOther