Технологія згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою - Рябоконь, Наталія Валеріївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна (My University, 2013)
Розроблено технологію згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою, що передбачає паралельну підготовку молочної основи та горіхово-яблучної пасти. Експериментально встановлено, що раціональна масова частка внесення горіхово-яблучної пасти становить 38-40 % від маси згущеної молочної основи. The technology of condensed milk product with nut and apple paste is developed, which provides a parallel preparation of milk-based and nut-apple paste. It is determined that experimentally rational mass fraction making nut and apple paste is 38-40% of the mass of condensed milk base.
Keywords: згущений молочний продукт; condensed milk products; горіхово-яблучна паста; apple-nut pasta; раціональна масова частка; rational mass fraction; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; кафедра технології молока і молочних продуктів