Рябоконь, Наталія ВалеріївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2013-04-052013-04-052013Рябоконь, Н. В. Технологія згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко // Матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції "Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей". - Київ, 2013. - С. 111.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7327Розроблено технологію згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою, що передбачає паралельну підготовку молочної основи та горіхово-яблучної пасти. Експериментально встановлено, що раціональна масова частка внесення горіхово-яблучної пасти становить 38-40 % від маси згущеної молочної основи. The technology of condensed milk product with nut and apple paste is developed, which provides a parallel preparation of milk-based and nut-apple paste. It is determined that experimentally rational mass fraction making nut and apple paste is 38-40% of the mass of condensed milk base.otherзгущений молочний продуктcondensed milk productsгоріхово-яблучна пастаapple-nut pastaраціональна масова часткаrational mass fractionкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологія згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастоюThesis