Сімахіна, Галина ОлександрівнаСолодко, Лілія Миколаївна2015-06-202015-06-202013Сімахіна, Г. О. Зелена маса буряків як ефективний протеїновмісний збагачувач харчових продуктів / Г. О. Сімахіна, Л. М. Солодко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали II Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 6-8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21237Трансформація вітчизняної економіки на інноваційну модель розвитку в галузі харчових технологій, яка забезпечувала б високу якість продукції при одночасній економії витрат, підвищенні ефективності та рентабельності виробництва, потребує активного впровадження результатів наукових досліджень та розробок.otherзелена маса рослинбурякхарчові технологіїпищевые технологиисвеклазеленая масса растенийgreen mass of plantsfood technologybeetsкафедра технології оздоровчих продуктівЗелена маса буряків як ефективний протеїновмісний збагачувач харчових продуктівThesis