Зелена маса буряків як ефективний протеїновмісний збагачувач харчових продуктів - Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна (My University, 2013)
Трансформація вітчизняної економіки на інноваційну модель розвитку в галузі харчових технологій, яка забезпечувала б високу якість продукції при одночасній економії витрат, підвищенні ефективності та рентабельності виробництва, потребує активного впровадження результатів наукових досліджень та розробок.
Keywords: зелена маса рослин; буряк; харчові технології; пищевые технологии; свекла; зеленая масса растений; green mass of plants; food technology; beets; кафедра технології оздоровчих продуктів