Схожі риси та відмінності між біржовим і позабіржовими ринками - Герасименко, Вячеслав Володимирович; Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2024)
Розглянуто сутність біржового і позабіржового ринків, визначено місце кожного із них на ринках капіталу, обґрунтовано їх роль у світовій економіці. Обґрунтовано правила, за якими здійснюється на ринках торгівля фінансовими інструментами. Узагальнено схожі риси і відмінності між біржовим і позабіржовим ринками

The essence of the exchange and overseas markets is examined, the place of each of them in the capital markets is determined, their role in the world economy is explained/ The rules governing the trading of financial instruments in the markets have been established. The common features and differences between the exchange and overseas markets are outlined
Keywords: біржовий ринок; позабіржовий ринок; ринки капіталу; фінансові інструменти; цінні папери; біржова діяльність; stock exchange market; overseas market; capital markets; financial instruments; securities; exchange activity; кафедра маркетингу