Моделювання процесу замісу рідких опар - Чепелюк, Олена Олександрівна; Чепелюк, Олександр Миколайович; Шпак, Максим Сергійович; Цвєткова, В. А. (My University, 2010)
Наведено результати моделювання процесу змішування компонентів під час приготування рідких опар, який здійснюється з використанням енергії потоків повітря і води під тиском. Визначено раціональні значення швидкостей подачі компонентів, досліджено дисипацію енергії в апараті. The modelling results of ingredient mixing process during liquid sponge preparation has been presented. Rational values of ingredients advance speed are defined, energy dissipation is investigated.
Keywords: моделювання; заміс; рідка опара; швидкість подачі; дисипація енергії; dissipation of energy; modeling; batch; liquid dough; feed rate; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв