Чепелюк, Олена ОлександрівнаЧепелюк, Олександр МиколайовичШпак, Максим СергійовичЦвєткова, В. А.2013-03-272013-03-272010Чепелюк, О. О. Моделювання процесу замісу рідких опар / О. О. Чепелюк, О. М. Чепелюк, М. С. Шпак, В. А. Цвєткова // Продовольча індустрія АПК. - 2010. – № 5–6. - С. 13 – 15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7092Наведено результати моделювання процесу змішування компонентів під час приготування рідких опар, який здійснюється з використанням енергії потоків повітря і води під тиском. Визначено раціональні значення швидкостей подачі компонентів, досліджено дисипацію енергії в апараті. The modelling results of ingredient mixing process during liquid sponge preparation has been presented. Rational values of ingredients advance speed are defined, energy dissipation is investigated.otherмоделюваннязамісрідка опарашвидкість подачідисипація енергіїdissipation of energymodelingbatchliquid doughfeed rateкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМоделювання процесу замісу рідких опарArticle