Розмеріця, Ольга Володимирівна2022-11-072022-11-072022Розмеріця, О. В. Комплексна кафедральна кваліфікаційна робота «Проєкт мініпивоварні потужністю 1,0 млн дал пива на рік з впровадженням технологій нових сортів пива». Частина 1. «Проєкт варильного відділення з впровадженням сучасних способів затирання» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Володимирівна Розмеріця ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2022. – 72 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38673otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивонетрадиційна сировиналактозавівсяні пластівціпивне суслозатірКомплексна кафедральна кваліфікаційна робота «Проєкт мініпивоварні потужністю 1,0 млн дал пива на рік з впровадженням технологій нових сортів пива». Частина 1. «Проєкт варильного відділення з впровадженням сучасних способів затирання»Other