Основні методи мотивації працівників - Маєвська, Каталіна Вячеславівна; Литвинюк, Ольга Петрівна (My University, 2014)
Жодна система управління не стане ефективно функціонувати, якщо не буде розроблена ефективна модель мотивації, тому що мотивація спонукає конкретного індивіда й колектив у цілому до досягнення особистих і колективних цілей. Проблема мотивації, методів мотивації завжди була і буде актуальною у різних країнах, так як від чіткої системи мотивації залежить не лише активність працівників, але і кінцеві результати підприємства. Для цього й існують різні методи мотивації працівників.
Keywords: мотивація персоналу; мотиваційні методи; кафедра економіки праці та менеджменту