Абовян, Софія ОлегівнаГапон, Марина МихайлівнаШутюк, Віталій ВолодимировичЄвчук, Яна Валеріївна2020-04-062020-04-062020Абовян, С. О. Дослідження процесу регідратації в’ялених томатів / С. О. Абовян, М .М. Гапон, В. В. Шутюк, Я. В. Євчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 213.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30990В роботі розглядається питання щодо удосконалення технології в’ялення ляща звичайного. Встановлено що найвища швидкість в’ялення ляща становить перші чотири години, а додаванням коріандру до маринаду покращує його смакові. This paper addresses the issue of improving the bream technology of common bream. It is found that the highest rate of bream breeding is the first four hours, and adding coriander to the marinade improves its taste.лящ звичайнийв’яленняспеціїbream commonwiltingspicesкафедра технології консервуванняУдосконалення технології в’ялення ляща звичайногоThesis